Web Analytics Made Easy - Statcounter

 سعید جلیلی در گفت و گوی شبکه اول سیما با بیان اینکه ایران در تاریخ خود فراز و نشیب های زیادی داشته و ایران یک تمدن و فرهنگ است،اظهار کرد: امروز بعد از صدها سال کم کم شخصیت های داریم که به مرزهای دانش نزدیک شده و در بعضی رشته ها در رده اول تا دهم هستیم. ما ره درازی آمده ایم و امروز در یک پیچ تاریخی هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در یکی دو قرن اخیر هر وقت دنبال جهش بودیم، دشمن تلاش کرد مانع ما شوند. جریان هایی هم در داخل به خدمت خود گرفتند علیه امیرکبیر فضاسازی شد و او را به شهادت رساندند.سید جمال و مدرس هم اینگونه بودند. آخرین جنایت دشمن ترور شهید سلیمانی و فخری زاده بود.


جلیلی همچنین با اشاره به اینکه به نگاه بلندمدت و جهشی بزرگ در شأن ملت نیاز داریم، افزود: در اقتصاد نابسامانی داریم. مشکلات هشت سال پیش هم بود، ولی کمتر. من هشت سال پیش راهکار ارائه دادم ولی کلید درنیاوردم و وعده صد روزه ندادم بلکه گفتم اگر برای ظرفیت های کشور برنامه داشته باشیم، مشکل حل می شود. اما هشت سال کشور با کلیدی قفل شد نباید کشور با توانمندی خود منفعل و معطل یا الاف این باشد که قاتلان شهید سلیمانی به ما عنایت کنند.

وی ادامه داد: چرا وعده تان محقق نشد؟ رویکرد غلط یعنی اینکه رویکرد حداقلی داشته باشیم و خواسته باشیم فقط مشکلات امروز را حل کنیم. ما هیچ وقت مخالف مذاکره نیستیم، اما برای پیشرفت باید از همه توانمندی کشور استفاده کرد، نه اینکه همه تخم مرغ ها را در یک سبد گذاشت.

وی اضافه کرد: اشتباه است امتیاز بدهیم و فقط وعده بگیریم. بر توانمندی کشور بتن بریزیم و پوزخند تحویل بگیریم.امروز  تحریم ها دو برابر و قیمت دلار هفت برابر شده است. مشکلات اقتصادی هشت سال پیش کمتر بود. دولت نباید الاف و معطل باشد، بلکه باید فعال باشد یعنی همه ظرفیت های کشور را فعال کند. دولت باید باور ، اراده و برنامه داشته باشد.

جلیلی در ادامه با بیان اینکه دولت باید باور کند که راهبرد حداقلی جواب نمی دهد، گفت: این رویکرد ایران را به جهش و قله ها نمی رساند. برخی ظرفیت ایران را در حد صادرات پوست بز و آبگوشت بزباش می دانند. کشور باید در چهار سال آینده جهش یابد . در هشت سال گذشته ۱۲۰ سفر و ۱۰۰۰ جلسه با اقشار مختلف  داشته ام و بیشتر به این باور رسیدیم که می شود. ما می گوییم می شود و می توانیم زیرا کشور ظرفیت جهش دارد.

وی با بیان اینکه برنامه یک شبه نوشته نمی شود و ما هشت سال کار کردیم، افزود:  ما دولت سایه را تشکیل دادیم و تحولات کشور را دنبال کردیم تا کار خوب را تقویت و پشتیبانی کنیم  و اگر کار ناقصی انجام می شود کمک کنیم تا نقص آن رفع شود. ما همین رویکرد را در هشت سال دنبال کردیم. از نظرات همه جناح ها و اساتید و جوانان و تجارب جهانی  استفاده کرده و به یک برنامه رسیدیم. الان وقت عملیات است یعنی جهاد بزرگ برای جهش ایران.


داوطلب انتخابات ریاست جمهوری  ادامه داد: مردم چند مسأله اصلی دارند از جمله اشتغال. بیکاری یک مشکل اصلی است .۳۱ استان رفته ایم و با برآورد از فرصت های کشور متوجه شده این که کشور آمادگی جهش در تولید دارد که موجب ایجاد اشتغال می شود پس باید طرح های پیشران شکل گیرد تا موتور تولید و اشتغال روشن شود. راهکار اختصاص وام کم بازده یا استفاده از آمار و کلاه گذاشتن سر مردم نیست. رییس جمهور وظیفه بسیج همه دستگاه ها و وزارتخانه ها برای ایجاد اشتغال را دارد.

جلیلی همچنین خاطرنشان کرد: تولید به صادرات و تعامل با همه کشورها نیاز دارد. دولت معطل دولتی است که خود را معطل دو سه کشور می کند. از سویی همه وزارتخانه ها باید فعال شوند تا تولید و اشتغال رونق گیرد. باید از جوانان تحصیلکرده بهترین استفاده را کرد. هزاران میلیارد تومان صرف بودجه مراکز پژوهشی دولتی می کنیم ولی آیا این پژوهش ها نمی تواند با بازدهی بیشتر توسط جوانان دانشگاهی انجام شود؟

وی در ادامه با اشاره به اینکه باید بروکراسی و امضاهای طلایی که مانع کارآفرینی است  برداریم، تصریح کرد: کشور نباید بخاطر مزیت نسبی خود تحت فشار قرار گیرد یعنی نباید نفت و گاز اهرمی در اختیار دشمن باشد. وظیفه دولت فعال شدن در این زمینه است یعنی از طریق کشاورزی، معدن، صنعت، هنر ،فرهنگ و خود صنعت نفت و تبدیل آن به فراورده ارزآوری داشته باشیم.

داوطلب انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه در کشاورزی فرصت های بسیار زیادی داریم، گفت: دولت در زمینه کشاورزی کار خوبی انجام داد و ۳۰۰هزار هکتار زمین کشاورزی در خوزستان احیا کرد که حاصل آن درآمد و صرفه جویی شش میلیارد دلاری شد. اما در بخش هایی هم این کار انجام نشده است.

جلیلی ادامه داد: مافیای واردات یک واقعیت است. با دلار۴۲۰۰ تومان سنگ پا و گل مصنوعی وارد شد.۶۳۷ شرکت صوری برای دریافت این ارز ثبت شده است. این ها نگران کننده است.۵۵ میلیارد دلار در سه سال گذشته برای برخی کالاها تخصیص داده شده است ولی برخی اجناس به دست مردم نرسیده است ‌و اجناس گران شده است. چرا مرغ گران شده است؟ چرا اجناس با قیمت ارز۴۲۰۰ تومانی  به دست مردم نرسیده است؟

جلیلی در ادامه با بیان اینکه مذاکره یک راه برای رفع تحریم هاست و باید آن را دنبال کرد، ولی این تنها راه نیست، اظهار کرد: وقتی دست ما پر باشد باید این راه را ادامه دا،د یعنی باید برنامه برای خنثی سازی تحریم داشته باشیم. امروز با کمک متخصصان و جوانان و شما ملت ایران  برای خنثی سازی تحریم برنامه داریم. مسیر مذاکره هم ادامه می یابد اما باید کاری کنیم دشمن به التماس بیفتد. ما می توانیم دشمن را از تحریم پشیمان کنیم.

وی با اشاره به مشکلات گرانی و تورم، گفت: وقتی پول از کالا بیشتر باشد، تورم ایجاد می شود. وقتی روزانه ۲ هزار میلیارد تومان توسط بانک ها به برخی افراد داده می شود، پول از کالا بیشتر می شود.۹۰هزار میلیارد معوقات بانکی در اختیار ۱۱ نفر است. باید برنامه جدی داشته باشیم که  این روند اصلاح شود.

وی اضافه کرد: متوسط تورم در دنیا زیر پنج درصد است اما در کشور ما پنجاه درصد است. باید اراده و برنامه برای مقابله با کسانی داشت که نفعشان در تورم است. باید با رانت خواری مقابله کرد و ابتدا باید در جناح خود با رانت خواری مقابله کرد.
جلیلی در پایان با بیان اینکه برای توسعه روستاها، امکانات تفریحی، سبد غذایی و برنامه داریم، گفت: باید در چهار سال آینده جهش بزرگی داشته باشیم . ما هشت سال برنامه تهیه کرده ایم و الان وقت اجرای این برنامه ها برای جهش کشور است.

منبع: ایسنا

منبع: ساعت24

کلیدواژه: احمدی نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۹۱۸۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز به سرگرمی سالم برای مخاطب/ سعید ابوطالب «سناتور» را می‌سازد

نهمین قسمت از برنامه «کافه نقد» با اجرای مهران ده‌نمکی، به تحلیل محتوایی رئالیتی‌شو «پدرخوانده» پرداخت. سعید ابوطالب؛ کارگردان، نویسنده و تهیه‌کننده این رئالیتی‌شو، هادی مومنی؛ فعال رسانه‌ای و عباس گل؛ روزنامه‌نگار مهمانان این برنامه بودند.

ابوطالب در ابتدای این برنامه گفت: بازی‌های نقش منفی یا بازی‌های دورهمی به ویژه مافیا، قبل از اینکه وارد شبکه نمایش خانگی شوند، مردم آن‌ها را در خانه‌هایشان یا در دورهمی‌هایشان بازی می کردند. این مدل رئالیتی‌شو در ابتدا توسط یکی از پلتفرم‌ها به من پیشنهاد شد. من آن را دوست نداشتم زیرا آن را بلد نبودم و فکر نمی‌کردم بتواند چیزی به مخاطب عرضه کند.

وی اضافه کرد: ما نیازمند سرگرمی سالم برای مخاطب هستیم اما آن سرگرمی حتما باید حاوی پیام باشد. درباره این بازی تحقیق کردیم و متوجه شدیم که می‌توانیم آن را هنجاری و خانوادگی کنیم. البته هنجاری از این جهت که ادبیاتی برای بازی ایجاد کنیم. من چند مدل از این بازی را تحت عناوین «شب‌های مافیا»، «ارتش سری»، «ضد» و «پدرخوانده» ساختم؛ به‌علاوه برنامه‌ای به نام «سناتور» را طراحی کردیم که دو ماه دیگر آماده تصویربرداری خواهد بود.

در ادامه، عباس گل گفت: باید کار را در دو بعد فرم و محتوا بررسی کرد. در بحث فرم، مخاطب کار را پس نمی‌زند و یک کار استاندارد و خوش‌ساخت می‌بیند اما در بخش محتوا باید تبعات آن را در نظر گرفت. مثلا از یک مدل محتوا همزمان چند کار پخش می‌شود و این اتفاق مخاطب را اشباع می‌کند. مساله دیگر این است که فضا بیش از حد لاکچری است درصورتی که نیازی نبود.

تهیه‌کننده و کارگردان «شب‌های مافیا» راجع به انتخاب مخاطب برای دیدن محتواها در تلویزیون و سکوها گفت: برنامه‌ها در صداوسیما به این شکل است که مخاطب تلویزیون را روشن می کند، برنامه یا سریال مورد علاقه‌اش را تماشا می‌کند و بعد آن را خاموش می‌کند. اما در نمایش خانگی مخاطب باید اشتراک بخرد زیرا بخش خصوصی است. مخاطب در یک فضای آزاد حق انتخاب دارد. این جریان آزاد برنامه‌سازی است و به جای تنظیم‌گری باید تشویق کرد.

هادی مومنی نیز در ادامه این مباحث افزود: درباره آثاری از این دست یک نوع نقد رایج در فضای عمومی وجود دارد. حتما به گوشتان خورده که مافیا به‌عنوان یک پیام و اثر در دلش ترویج دروغ و فریب‌کاری دارد.

«مافیا» یک بازی روانشناسانه است

ابوطالب درپاسخ به این نوع نقدها توضیح داد: بله این اولین نقد محتوایی بود که به این بازی وارد شد. این بازی، یک بازی روانشناسانه بوده است. کاربردهای روانشناسانه دارد. در این بازی آدم‌بدها یک‌سوم آدم‌خوب‌ها هستند. آنهایی که دروغ می‌گویند آدم‌بدها و آنهایی که راست می‌گویند آدم‌خوب‌ها هستند. درواقع ما دروغ نمی‌گوییم بلکه سعی می‌کنیم دروغ را از راست تشخیص دهیم.

وی ادامه داد: ما انتظار داریم که یک جهان انتزاعی مانند کشتی دزدان دریایی یا انبار قاچاق مافیای سیسیل بسازیم زیرا می‌خواهیم همزات‌پنداری صورت نگیرد. بازیگران جلوی دوربین نقش‌شان را بازی و پشت صحنه با همدیگر روبوسی می‌کنند. نمی‌خواهیم بازیگران لباس ایرانی-اسلامی داشته باشند

تهیه‌کننده «پدرخوانده» افزود: ایراد می‌گیرند که چرا لباس ایرانی-اسلامی ندارند، ما نمی‌خواهیم داشته باشند. حتی روی اسم کاراکترها نیز اسامی سینمایی گذاشته‌ایم. از طرف دیگر این تغییر برای مخاطب، جذاب است. ما رئالیتی‌شو هستیم زیرا متن نداریم. محتوا و خط فکری داریم. می‌دانیم کجا می‌رویم. البته تعدادی از پلتفرم‌ها هم از این برنامه می‌سازند اما به بازیگر متن می‌دهند تا وایرال شود. در صورتی که متن‌نویسی با ذات رئالیتی‌شو مغایرت دارد.

آثاری مانند «پدرخوانده» به مخاطب وفادار بوده‌ است

مومنی در بخش دیگری از صحبت‌هایش با بیان اینکه وقتی به تاریخ سینما برمی‌گردیم گویی دوگانه‌ای بین آثاری که وفادار به واقعیت بوده‌اند و آثاری که جهان تخیلی را بازتاب می‌دهند، وجود داشته است، سپس خاطرنشان کرد: در سینمای امروز ایران با دو نوع اثر روبه‌رو هستیم. یکی آثاری که توسط نهادها ساخته می شوند و عموما بودجه‌های کلان دارند اما نتواسته‌اند مخاطبان زیادی را جذب کنند. طیف دیگر آثار طنز هستند. در واقع ما دو جریان اصلی در سینما داریم. سینمای محتواگرا و سینمای طنز. خارج از این جریان دیگری نمی‌بینیم.

وی ادامه داد: نگاه برخی منتقدان این است که آثار طنز با تمام ضعف‌هایی که دارند، به روح هنر نزدیک‌ هستند؛ زیرا در آنجا مساله سرگرمی و مخاطب اهمیت دارد. ما این اتفاق را در نمایش خانگی می‌بینیم. در واقع نمایش خانگی معطوف به مخاطب است. به نظر من آثاری مانند «پدرخوانده» به مخاطب وفادار بوده‌اند زیرا مخاطب منفعل نیست. در واقع ما با فعلیت مخاطب روبه‌رو هستیم یعنی اثر طوری ساخته می‌شود که مخاطب به‌عنوان بخشی از اثر وارد آن شود تا خودش جهان معنا و تداعی‌ها را بسازد.

ابوطالب سپس درباره رده سنی این برنامه مطرح کرد: ما درخصوص رده سنی مقاومتی نداریم. هرچند تاکنون تذکری از این بابت به ما داده نشده است. زمانی که ما تصمیم می‌گیریم فصل جدید برنامه را بسازیم به نظرات مخاطبان مبنی بر اینکه کدام بخش‌ها را دوست داشته و کدام بخش‌ها را نداشته‌اند، توجه می‌کنیم. زمانی که مخاطب احساس کند ما به نظر او اهمیت می‌دهیم، با ما همراه می‌شود همچنین اینکه سینما هم به برنامه‌های محتواگرا و هم به برنامه‌های سرگرم‌کننده احتیاج دارد.

برنامه «کافه نقد» با اجرای مهران ده‌نمکی و با هدف نقد و تحلیل سریال‌ها و برنامه‌های تلویزیون و شبکه نمایش خانگی، پنجشنبه‌ها ساعت ۱۸:۳۰ از رادیو نمایش پخش می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • سعید لیلاز: افشای فایل صوتی ظریف، عمدی بود
  • اعلام آمادگی دفتر موسیقی برای همکاری با فضای دانشگاهی کشور
  • عجیب ترین فرمانده جنگ ایران و عراق /جانشین سپاه خرمشهر و دوست نزدیک سردار سلیمانی را بیشتر بشناسید
  • تماس منافقین برای تخلیه اطلاعاتی پرستار بیمارستان محل حضور شهید سلیمانی‌ | بشنوید
  • نیاز به سرگرمی سالم برای مخاطب/ سعید ابوطالب «سناتور» را می‌سازد
  • دست پر «مکتب حاج قاسم» در نمایشگاه کتاب تهران
  • برگزاری اردوی مدرسه تربیتی شهید سلیمانی ویژه دانشجویان دانشگاه فرهنگیان در کرمان
  • دشمن به دنبال ایجاد ناامنی و موج سواری است/ ان‌شاءالله شاهد انتخابات میان دوره‌ای با شکوه باشیم
  • رئیس‌جمهور: دشمن به‌دنبال ایجاد ناامنی و موج‌سواری است / ان‌شاءالله شاهد انتخابات میان‌دوره‌ای با شکوه باشیم
  • زائران حج مورد عنایت ویژه الهی هستند